🥾 5 mooie wandelroutes door Nederland

7 april 2022

Mmm, lekker wandelen in eigen land!

Het is een feit: de natuur is goed voor u! Hoe simpel kan het zijn: stap de deur uit en ga de natuur in en maak een heerlijke wandeling. Speciaal voor u, hebben wij 5 mooie en verschillende wandelroutes die u kunt lopen vanuit een Hampshire Hotel. Welke route spreekt u aan?

 

Hampshire Hostellerie - Schuddebeurs

Wilt u in een prachtig gebied wandelen? Dan is dit de perfecte route. Tijdens deze wandelroute komt u langs Zierikzee, een monumentenstad maar wandelt u ook door prachtig natuurgebied. Uiteraard kunt u ook een bezoek brengen aan het Stadhuis Museum in Schuddebeurs.

Bekijk de wandelroute

Hampshire Hotel - Avenarius

In de bosrijke omgeving van de Achterhoek ligt het bijzondere Kasteel Ruurlo. Het rijksmonument, waarin Museum More in gevestigd, is één van de mooiste kastelen van Gelderland en wordt omringd door een prachtige Engelse landschapstuin.

Bekijk de wandelroute

Hampshire Grandhotel - Voncken

Op deze wandelroute vindt u de architectonische pracht van kasteel Schaloen, watermolen Schaloen en de H. Johannes de Doperkerk. Ook natuurliefhebbers komen aan de beurt op het prachtige pad langs de vriendelijk kabbelende Geul.

Bekijk de wandelroute

Hampshire Hotel - Delft Centre

De straten, pleinen en steegjes in Delft worden steeds gezelliger door street art. Op de muren zijn de mooiste kunstwerken te bewonderen. Met deze route komt u langs een aantal van deze plekken.

Bekijk de wandelroute

Hampshire Hotel - 's Gravenhof

Een eeuwenoud centrum met torens, vredige hofjes, sfeervolle stegen, meer dan 900 monumenten en ambachtelijke winkeltjes. Zutphen heeft zoveel te bieden dat u tijdens deze wandeling uw ogen uitkijkt.

Bekijk de wandelroute