Golfbanen in Nederland

27 april 2022

Bent u op zoek naar een leuke golfbaan in de buurt van een Hampshire Hotel?

Ruurlo   Zutphen   Delft   Schuddebeurs   Valkenburg

Hampshire Hotel - Avenarius

Golfclub – ’t Zelle

Golfbaan ’t Zelle is een schitterend golfcomplex, waarop een uitdagende 18-holes wedstrijdbaan ligt plus een 9-holes Shortgolf (Par3) baan. De deels overdekte en verwarmde driving range, een pitching green (met zandbunker) en twee putting greens bieden een ruim scala aan oefenmogelijkheden. Het sfeervolle clubhuis, onze beide Pro’s, de golfshop en de beschikbaarheid van 12 handicarts (Stichting Handicart) maken het beeld compleet. Golfbaan ’t Zelle heet u graag welkom.

⛳ Hengelo (Gld), 5km

Golfclub – Lochemse

De baan in Lochem sluit op een unieke manier aan op de natuurlijke omgeving. U vindt er glooiende greens, houtwalletjes, mooie waterpartijen en heide. Maar ook bossen en uitdagende fairways, met strategisch geplaatste bunkers. De smalle fairways stellen uw nauwkeurigheid zeker op de proef. De grote lengte van de baan maakt uw spel tot een ware belevenis.

⛳ Lochem, 9km

 

Hampshire Hotel - 's Gravenhof

Keppelse golfclub

Golfclub – ’t Zelle

Golfbaan ’t Zelle is een schitterend golfcomplex, waarop een uitdagende 18-holes wedstrijdbaan ligt plus een 9-holes Shortgolf (Par3) baan. De deels overdekte en verwarmde driving range, een pitching green (met zandbunker) en twee putting greens bieden een ruim scala aan oefenmogelijkheden. Het sfeervolle clubhuis, onze beide Pro’s, de golfshop en de beschikbaarheid van 12 handicarts (Stichting Handicart) maken het beeld compleet. Golfbaan ’t Zelle heet u graag welkom.

⛳ Hengelo (Gld), 5km

Golfclub – Engelenburg

Golfen en gastvrijheid in een historische ambiance. Verborgen tussen de eeuwenoude eiken in de IJsselvallei ligt het Landgoed Kasteel Engelenburg met een schitterende 9-holes golfbaan. Tee-off op een 400 jaar oude ijskelder, in een historisch park met eeuwenoude bomen. Waar vroeger de 16e en 17e eeuwse adel op wild jaagde, volgt u nu geconcentreerd uw bal. 

⛳ Brummen, 7km

Golfclub –Keppelse

De Keppelse ligt in een rustige, landelijke omgeving en de baan is zeer gevarieerd. Er zijn holes met een bosachtig karakter en holes met een linksbaanachtig karakter, waterpartijen en met geonduleerde greens en fairways. De baan vormt een uitdaging voor zowel beginnende als gevorderde golfers. Gastspelers zijn van harte welkom bij de Keppelse.

⛳ Hoog-Keppel, 15 km

Hampshire Hostellerie - Schuddebeurs

Golfbaan Heelsum

Golfclub – Grevelingenhout

Golfbaan Grevelingenhout, een ontwerp van de bekende Engels-Zwitserse golfbaanarchitect Donald Harradine, is aangelegd op een ruim 52 hectare groot terrein dat oorspronkelijk bestond uit landerijen en bossen. De parkbaan ligt naast het prachtige Grevelingenmeer en op een afstand van 3 kilometer van het (mossel)vissersplaatsje Bruinisse. Er is ook een 9-holes par-3 baan met holes tussen de 50 en 130 meter.

⛳ Bruinisse, 10km

Golfclub – Catharinenburg

Golfbaan Catharinenburg bestaat uit een uitdagende 18-holes par-72 baan en een 18-holes par-3 baan. Catharinenburg is homecourse voor Golfclub Catharinenburg (vooorheen GC Roxenisse), maar ook golfers van buiten de regio komen graag naar Melissant voor de rust op de uitdagende baan. Het les- en oefengedeelte bestaat uit een royale driving range, putting greens, chip- en pitchveld en zand- en grasbunkers.

⛳ Melissant, 17km

Hampshire Hotel - Voncken

Golfbaan Echt Susteren

Golfclub – Echt-Susteren

Golfbaan Echt-Susteren is gelegen in de rustieke omgeving De Hei in Limburg. Naast de 9-holes golfbaan is er ook een 6-holes approachbaan, een overdekte driving-range en twee oefengreens. De golfbaan is ontworpen door Dirk Städler Golf Courses, een golfbaanarchitect die is aangesloten bij het European Institute of Golf Course Architects. Het baanontwerp voldoet aan de eisen die de Nederlandse Golf Federatie stelt voor de A- status en wordt door lage handicappers als uitdagend ervaren. Alle greens zijn opgebouwd conform specificaties van de United States Golf Associaton. Kenmerkend aan deze USGA greens is dat ze uitermate snel zijn.

⛳ Susteren, 23km

Hampshire Hotel - Delft Centre

Golfclub – Delftland

Golfbaan Delfland is de eerste en grootste Pay&Play golfbaan van Nederland. De golfbaan bestaat uit een 27-holes Championship Course en een 9-holes par-3 Challenge Course. Ook beschikt Delfland over verschillende gratis oefenfaciliteiten zoals een verlichte en overdekte driving range en putting- en pitching areas. Naast de prachtige golfbaan heeft Delfland ook een eigen golfschool, ruim gesorteerde golfshop en een sfeervolle brasserie.

⛳ Schipluiden, 3km

Golfclub – Rijswijk

De gevarieerde en uitdagende 18-holes golfbaan van de Rijswijkse ligt tussen Den Haag, Rijswijk en Delft. De baan wordt gekenmerkt door goede en snelle greens, veel waterhindernissen en korte loopafstanden tussen de holes. De wind vormt vaak een extra uitdaging. De Rijswijkse is als typische polderbaan ontworpen door golfbaanarchitect Donald Steel en werd geopend in 1989. Door aanpassingen van Alan Rijks heeft de baan zich wat meer ontwikkeld tot parkbaan. De greenside bunkers zijn onlangs vernieuwd.

⛳ Rijswijk, 4km