Valentijn

14 februari 2022

Love is in the air! Het is weer bijna zover, de meest romatische dag van het jaar is in zicht. Op 14 februari is het Valentijnsdag en zal iedereen weer haar uiterste best doen om zijn of haar geliefde te verrassen. Elk jaar opnieuw is het een hele uitdaging om met een origineel idee te komen. Hieronder vind je een paar inspirerende tips om je dag extra speciaal te maken. 

Romantisch overnachten

Verras je geliefde met een heerlijk nachtje (of weekend) weg bij één van de Hampshire hotels. Geniet met elkaar van culinaire diners en een prachtige omgeving. Je kunt kiezen uit diverse locaties in Nederland.

Bekijk hier alle Hampshire Hotels

Hampshire Giftcard

Wil je graag een origineel cadeau geven? Dan is de Hampshire Giftcard het perfecte cadeau! Met de giftcard kun je genieten van een heerlijk diner, een overnachting of genieten in een hotel met wellness faciliteiten. De giftcard wordt ingepakt als thema Valentijn en je kunt een persoonlijk bericht toevoegen. De kaart is in alle deelnemende hotels te koop of online op onze website. Bekijk onze hotels en restaurant voor meer inspiratie.

Bestel hier de Hampshire Giftcard

Stuur een persoonlijke kaart

Dit jaar is alles anders door Corona. Gelukkig kun je met een kaartje toch laten weten dat je aan iemand denkt op deze liefdevolle dag. Dit kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. Ontwerp bijvoorbeeld een originele kaart met eigen foto's en tekst, zo maak je het extra persoonlijk en waardevol.

Romantische wandeling

Maak een romantische wandeling door een prachtige omgeving. Zo kun je tot rust komen en van elkaar en de omgeving genieten. Bij de Hampshire hotels zijn verschillende natuurgebieden en wandelroutes te vinden.

Herhaal de eerste date

Maak er een leuke dag van door de eerste date over te doen. Hierdoor kun je weer terug denken aan alle mooie herinneringen samen. 

Gezellig thuis

Maak het thuis gezellig met hapjes en drankjes en kijk een leuke film!

 

5 redenen voor een midweek verblijf Midweek verblijf x

Stel je voor: je pakt je tas, gooit hem in de auto en daar ga je! Er gaat niets boven een ongepland avontuur. Neem dit jaar de tijd en plan een spontaan midweekverblijf bij Hampshire Hotels. Werk kan wachten, toch?

BOEK NU