Valentijn

14 februari 2023

Love is in the air! Het is weer bijna zover, de meest romantische dag van het jaar is in zicht. Op 14 februari is het Valentijnsdag en zal iedereen weer haar uiterste best doen om zijn of haar geliefde te verrassen. Elk jaar opnieuw is het een hele uitdaging om met een originele verrassing te komen. Hieronder vind je een paar inspirerende tips om je dag extra speciaal te maken. 

Romantisch overnachten

Verras je geliefde met een heerlijk nachtje (of weekend) weg bij één van de Hampshire hotels. Geniet met elkaar van een culinair diner en een prachtige omgeving. Je kunt kiezen uit diverse locaties in Nederland.

Bekijk hier alle Hampshire Hotels

Hampshire Giftcard

Wil je graag een origineel cadeau geven? Dan is de Hampshire Giftcard het perfecte cadeau! Met de giftcard kun je genieten van een heerlijk diner, en/of een overnachting in een van onze hotels. De giftcard wordt ingepakt en je kunt een persoonlijk bericht toevoegen. De kaart is in alle deelnemende hotels te koop of online op onze website. Bekijk onze hotels en restaurants voor meer inspiratie.

Bestel hier de Hampshire Giftcard

Stuur een persoonlijke kaart

Tegenwoordig gaan veel dingen digitaal, hoe leuk is het om een persoonlijke handgeschreven kaart te ontvangen! Laat met een kaartje weten dat je aan iemand denkt op deze liefdevolle dag. Dit kunnen familieleden, vrienden of kennissen zijn. 

Romantische wandeling

Maak een romantische wandeling in een prachtige omgeving. Zo kun je tot rust komen en van elkaar en de omgeving genieten. Bij alle Hampshire hotels zijn verschillende natuurgebieden en wandelroutes te vinden.

Herhaal de eerste date

Maak er een leuke dag van door de eerste date over te doen. Hierdoor kun je weer terug denken aan alle mooie herinneringen samen. 

Gezellig thuis

Maak het thuis gezellig met hapjes en drankjes en kijk bijvoorbeeld een leuke film!