Wij helpen u graag!

De 10 meestgestelde vragen

+Is het mogelijk om met drie volwassenen op één kamer te overnachten?

Tijdens de reservering kunt u aangeven met hoeveel personen u in één kamer wilt verblijven. Het maximum aantal, met uitzondering van familiekamers, is in de meeste gevallen drie volwassenen.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Ik heb geen credit card. Hoe kan ik reserveren?

Indien u niet beschikt over een credit card dan kunt u telefonisch, of per e-mail reserveren bij het betreffende hotel.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Wat zit er bij de kamerprijs inbegrepen?

Op de hotelpagina onder het kopje 'Kamers & Tarieven' treft u een overzicht van de tarieven en wat er wel en niet is inbegrepen in de prijs.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Is er (gratis) Wi-Fi beschikbaar in het hotel?

De Wi-Fi faciliteiten verschillen per hotel. Informatie over de beschikbaarheid van Wi-Fi in openbare ruimten, kamers en zalen zijn te vinden op de hotelpagina onder het kopje 'Faciliteiten'.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Kan ik mijn reservering online wijzigen of annuleren?

U kunt uw reservering annuleren of wijzigen via de 'Login' knop bovenaan elke pagina of via deze pagina. Om uw reservering te wijzigen of te annuleren wordt gevraagd om het e-mail adres waarmee de reserverings is gemaakt en het reserveringsnummer. Het reserveringsnummer treft u in de reserveringsbevestiging.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Wanneer moet ik de reservering betalen?

Dit is afhankelijk van het gekozen tarief. De Best Beschikbare (Flexibele) Prijs hoeft u pas in het hotel te voldoen. Speciale tarieven zoals vroegboekkortingen, last-minute acties of non-refundable tarieven, waar geen restitutie mogelijk is, dienen vooraf gaande aan uw verblijf te worden voldaan.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Waar kan ik mijn ervaringen delen?

Op TripAdvisor.com kunt u uw ervaring delen over uw verblijf in het betreffende Hampshire Hotel. Uiteraard kunt u ons ook per e-mail van uw feedback voorzien. Ga hiervoor naar de contactpagina

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Hoe kom ik in contact met Hampshire Hotels?

Heeft u een vraag of een prijs, arrangement of faciliteiten van een betreffend hotel? Neem dan contact op met het hotel, het telefoonnummer vindt u op de hotelpagina. Heeft u algemene vragen over Hampshire Hotels? Neem dan contact op via info@hampshire-hotels.com en raadpleeg de contactpagina voor meer contactgegevens.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Biedt deze website gegarandeerd de laagste kamerprijs?

Deze website biedt een 'Best Beschikbare Prijs Garantie' op alle reserveringen. Dit houdt in dat wij u de laagste prijs voor hetzelfde tarief, kamertype en periode garanderen. Voor meer informatie over deze garantie verwijzen wij u naar de pagina over "Best Beschikbare Prijs Garantie".

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Wij hebben kinderen. Kan er een extra bed op de kamer worden geplaatst?

In de meeste Hampshire hotels is het mogelijk om een extra kinderbed te plaatsen. De toeslag hiervoor verschilt per hotel. Voor meer informatie adviseren wij u contact op te nemen met het gewenste hotel.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag hieronder en wij nemen contact met u op.


Velden met een * zijn verplicht.