Wij helpen u graag!

Gastbeoordelingen

+Waar komen de beoordelingen op deze website vandaan?

De beoordelingen die weergegeven worden op deze website komen van TripAdvisor.com. Dit is een onafhankelijke internationale website waarop gasten hun ervaringen kunnen delen, zonder tussenkomst of controle van het hotel.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Zijn de beoordelingen op deze website betrouwbaar?

Hampshire Hotels heeft geen invloed op de beoordelingen die worden getoond op de website. De getoonde beoordelingen komen rechtstreeks vanaf TripAdvisor.com die geplaatst zijn door de gasten van Hampshire Hotels. De beoordelingen zijn niet te verwijderen of aan te passen door Hampshire Hotels.

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Waar kan ik mijn ervaringen delen?

Op TripAdvisor.com kunt u uw ervaring delen over uw verblijf in het betreffende Hampshire Hotel. Uiteraard kunt u ons ook per e-mail van uw feedback voorzien. Ga hiervoor naar de contactpagina

Heeft dit antwoord u geholpen?
+Waar kan ik terecht met mijn opmerking of klacht?

Bij Hampshire Hotels stellen wij alles in het werk om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Mocht er onverhoopt toch iets niet volledig naar wens zijn verlopen, of heeft u tips hoe wij onze dienstverlening verder kunnen verbeteren, dan horen wij dit graag van u. U kunt het beste contact opnemen met het betreffende hotel. Uiteraard kunt u ook in contact komen met Hampshire Hotels via de contactpagina op deze website.

Heeft dit antwoord u geholpen?

Staat uw vraag er niet tussen?

Stel uw vraag hieronder en wij nemen contact met u op.


Velden met een * zijn verplicht.